Δράσεις

All Stories

Ενημερωτικές Παρεμβάσεις για την Πρόληψη των Εξαρτήσεων (Διαδίκτυο-Αλκοολ-Κάπνισμα) στο Γυμνάσιο Πυργετού

Η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ με έδρα τη Λάρισα στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Δήμο και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τεμπών, ξεκίνησε παρεμβάσεις πρόληψης για τις εξαρτήσεις στο Γυμνάσιο Πυργετού.

Ενημερωτικές Παρεμβάσεις για την Πρόληψη των Εξαρτήσεων (Διαδίκτυο-Αλκοολ-Κάπνισμα) στο Γυμνάσιο Πυργετού

Ενημερωτικές Ομιλίες σε μαθητές Λυκείου σε Γόννους και Μακρυχώρι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ομιλίες σε μαθητές Λυκείου σε Γόννους και Μακρυχώρι

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τεμπών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου πραγματοποίησε ομιλίες στο Λύκειο Γόννων και Μακρυχωρίου αντίστοιχα. Συγκεκριμένα στο Λύκειο Γόννων και στο Λύκειο Μακρυχωρίου πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές ομιλίες προς τους μαθητές της Γ’ Λυκείου με θέμα: «Συμβουλές Ζωής στα παιδιά».

Ομιλίες στα Δημοτικά Σχολεία Συκουρίου και Μακρυχωρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ομιλίες στα Δημοτικά Σχολεία Συκουρίου και Μακρυχωρίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τεμπών σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποίησε ομιλίες στα Δημοτικά Σχολεία Συκουρίου και Μακρυχωρίου αντίστοιχα.

Ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής για ανέργους και εργαζομένους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής για ανέργους και εργαζόμενους

 Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τεμπών σε συνεργασία με το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ υλοποίησε ομαδικό εργαστήριο πληροφόρησης και συμβουλευτικής στους Γόννους.

Ομιλία με θέμα : "Νεότερα Δεδομένα για τον Καρκίνο"

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τεμπών διοργάνωσε ομιλία την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Μακρυχωρίου με θέμα: «Νεότερα Δεδομένα για τον Καρκίνο». Ομιλητές ήταν η κα.Τόλια Μαρία, Επικ. Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η οποία παρουσίασε τα «Νεότερα Δεδομένα για το κάπνισμα».

Ομιλία με θέμα "Ο ρόλος της οικογένειας στην πρόληψη των εξαρτήσεων"

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τεμπών διοργάνωσε ομιλία την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. στην Δημοτική Πινακοθήκη Γόννων με θέμα: «Ο ρόλος της οικογένειας στην πρόληψη των εξαρτήσεων».

Ομιλία με θέμα "Πρόληψη για τον καρκίνο"

Με μεγάλο ενδιαφέρον οι γυναίκες των Γόννων παρακολούθησαν την εκδήλωση-ομιλία που διοργάνωσε το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τεμπών την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. στην Δημοτική Πινακοθήκη Γόννων με θέμα: «Πρόληψη για τον καρκίνο», με ομιλήτρια την κα. Παπαστεργίου Δήμητρα, Ψυχολόγο Msc, Υπ. Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας.

Ομιλία με θέμα "Οριοθέτηση και πειθαρχία στα παιδιά προσχολικής ηλικίας" στον Παιδικό Σταθμό Συκουρίου

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στον Παιδικό Σταθμό Συκουρίου ενημέρωση γονέων με θέμα: «Οριοθέτηση και πειθαρχία στα παιδιά προσχολικής ηλικίας», από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τεμπών. Ομιλήτρια της συγκεκριμένης δράσης ήταν η Κοινωνική Λειτουργός Msc κα Κούρτη Παναγιώτα.

Συνάντηση των Κέντρων Κοινότητας Θεσσαλίας με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Maternity Opportunities and Mainstreaming», το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λάρισας, συνδιοργάνωσαν συνάντηση εργασίας στο πρώην Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Δήμου Λαρισαίων.

Ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής για ανέργους

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τεμπών σε συνεργασία με το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, υλοποίησε ομαδικό εργαστήριο πληροφόρησης και συμβουλευτικής στους Γόννους.

Συνάντηση των στελεχών του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Τεμπών με το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018, τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Τεμπών συναντήθηκαν με τα στελέχη του Συμβουλευτικού Σταθμού Λάρισας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, κατόπιν πρόσκλησης του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.

Image

Επικοινωνία

Μακρυχώρι Λάρισας,
40 006,
2495 350 400
info@dimostempon.gr