Κοινωνικό Παντοπωλείο

Κοινωνικό Παντοπωλείο
Δήμου Τεμπών

Ο θεσμός του "Κοινωνικού Παντοπωλείου" αποτελεί την αναβάθμιση των παροχών που παρέχει ο Δήμος Τεμπών σε απόρους και γενικότερα σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης ειδικά κατά τις περιόδους των Εορτών των Χριστουγέννων και του Πάσχα. 

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ.Τεμπών στοχεύει στην παροχή ειδών πρώτης ανάγκης σε συνανθρώπους που δεν διαθέτουν αγοραστική δύναμη και διαβίουν σε συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού. Η λειτουργία του στηρίζεται σε εθελοντικές προσφορές που πραγματοποιούνται απο τοπικές επιχειρήσεις και καταστήματα, απο συλλόγους και φορείς του δήμου μας, απο απλούς και ευαισθητοποιημένους ανθρώπους με κοινό στόχο την προσφορά στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη και σε αυτό το σημείο να τους ευχαριστούμε πολύ όλους για την ευαισθησία τους.
Image
Στοχεύοντας στην συνέχιση αυτής της προσπάθειας στήριξης όλο και περισσότερων συνανθρώπων μας που έχουν πραγματικά ανάγκη, καλούμε τους συμπολίτες μας που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν να επικοινωνούν με τον Δήμο η με το Κοινωνικό Παντοπωλείο για την διάθεση προϊόντων.
Επικοινωνία:
Μακρυχώρι,
Image

Επικοινωνία

Μακρυχώρι Λάρισας,
40 006,
2495 350 400
info@dimostempon.gr