Δράσεις

Ομιλία με θέμα "Οριοθέτηση και πειθαρχία στα παιδιά προσχολικής ηλικίας" στον Παιδικό Σταθμό Συκουρίου

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στον Παιδικό Σταθμό Συκουρίου ενημέρωση γονέων με θέμα: «Οριοθέτηση και πειθαρχία στα παιδιά προσχολικής ηλικίας», από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τεμπών. Ομιλήτρια της συγκεκριμένης δράσης ήταν η Κοινωνική Λειτουργός Msc κα Κούρτη Παναγιώτα.

Στην ενημέρωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Συκουρίου κος Αργυρίου Ιωάννης και η Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού κα Τσικλητάρη Πανωραία, η οποία καλωσόρισε τους γονείς και έδωσε τη σκυτάλη για την έναρξη της εκδήλωσης. Επίσης, παρευρέθηκαν η υπεύθυνη του προγράμματος κα Τσοπούρογλου Σοφία, καθώς και η Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας κα Καλογήρου Μαρία.

Στις μέρες μας, οι συγκεκριμένες δράσεις είναι χρήσιμες για τους γονείς, οι οποίοι αγωνιούν για την ανατροφή των παιδιών τους και προσπαθούν να τους δώσουν σωστά ερεθίσματα στην διαπαιδαγώγηση τους. Γι’ αυτό τον λόγο, όλοι οι γονείς παρευρέθηκαν στην συγκεκριμένη δράση και συμμετείχαν ενεργά με πολλές απορίες και θέματα προς συζήτηση.

Το Κέντρο Κοινότητας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.

kk 20181121

Image

Επικοινωνία

Μακρυχώρι Λάρισας,
40 006,
2495 350 400
info@dimostempon.gr