Δράσεις

Ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής για ανέργους

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τεμπών σε συνεργασία με το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, υλοποίησε ομαδικό εργαστήριο πληροφόρησης και συμβουλευτικής στους Γόννους.

Το ομαδικό εργαστήριο με τίτλο «Διαμορφώνοντας ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας» πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς η προσέλευση του εργαζόμενου/άνεργου πληθυσμού για ενημέρωση ήταν παραπάνω από ικανοποιητική. Το συγκεκριμένο εργαστήριο ήταν δωρεάν σε εργαζόμενους και ανέργους και υλοποιήθηκε μέσω της Κινητής Μονάδας Απασχόλησης με στόχο την πληρέστερη υποστήριξη για την ένταξη ή την επανένταξη ανέργων στην αγορά εργασίας.

Ο εργασιακός σύμβουλος κος Ρίζος Βασίλης τοποθετήθηκε στους τρόπους στους οποίους πρέπει να βασίζεται και να ακολουθεί ένα άτομο με σκοπό να επιτυγχάνει την εύρεση εργασίας. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο πώς να βελτιώσουν τα επαγγελματικά τους προσόντα και πώς να επικαιροποιούν το βιογραφικό τους σημείωμα, αλλά και να πιστοποιούν τις γνώσεις τους.

Σκοπός όλων των παραπάνω είναι να μην απογοητεύονται και να μην παραδίδουν τις προσπάθειές τους, αλλά να κινητοποιούνται και να ενημερώνονται με κάθε τρόπο.

kk 201810

Image

Επικοινωνία

Μακρυχώρι Λάρισας,
40 006,
2495 350 400
info@dimostempon.gr