Εκδηλώσεις

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στο Δήμο Τεμπών

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στο Δήμο Τεμπών
Ο Δήμος Τεμπών και ο ΔΟΠΑΠΕΠ σε συνεργασία με τις Τοπικές Κοινότητες, τη Μουσική Σχολή, τη Φιλαρμονική του Δήμου Τεμπών και τους συλλόγους της κάθε περιοχής διοργανώνουν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.
Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα:

- Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και ώρα 19:00 μ.μ. στην πλατεία της Κοινότητας Ιτέας.

- Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου στις 17:30 μ.μ. στην πλατεία της Κοινότητας Χειμαδίου θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

- Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 17:30 μ.μ. στην πλατεία της Κοινότητας Αιγάνης θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

- Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 17:30΄ μ.μ. στην πλατεία της Κοινότητας Αμπελακίων θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

- Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 18: 30 μ.μ. στην πλατεία Θέμιδος της Κοινότητας Συκουρίου θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

- Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 18:00 μ.μ. στην πλατεία της Κοινότητας Όσσας και ώρα 19:00 μ.μ. στην πλατεία της Κοινότητας Γόννων θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων.

- Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 18:00 μ.μ. στα Παράλια του δήμου μας, θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

- Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 18:00 μ.μ. στην πλατεία της Κοινότητας Κυψελοχωρίου θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

- Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 18:00 μ.μ. στην πλατεία της Κοινότητας Πουρναρίου θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

- Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 17:30 μ.μ. στην πλατεία της Κοινότητας Σπηλιάς θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

- Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 18:00 μ.μ. στην πλατεία της Κοινότητας Ραψάνης θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

- Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 17:30 μ.μ. στην πλατεία της Κοινότητας Καλοχωρίου θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

- Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 19:00 μ.μ. στην πλατεία της Κοινότητας Ελάτειας θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Image

Επικοινωνία

Μακρυχώρι Λάρισας,
40 006,
2495 350 400
info@dimostempon.gr