Ενισχύεται με νέο υπάλληλο το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τεμπών

Ενισχύεται με νέο υπάλληλο το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τεμπών

Στο πλαίσιο διεύρυνσης του Κέντρου Κοινότητας, ο Δήμος Τεμπών, υλοποιώντας  την απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας,  «2η Τροποποίηση της Πράξης “Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τεμπών” με Κωδικό ΟΠΣ 5003208 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Θεσσαλία 2014-2020”», προχώρησε στην πρόσληψη ενός υπαλλήλου, ειδικότητας Ψυχολόγου για τη στελέχωση του Κέντρου. 

Οι υπηρεσίες του Κέντρου Κοινότητας είναι ποικίλες και σημαντικές. Πρωτίστως, συνδέουν τους πολίτες με τα κοινωνικά προγράμματα και κοινωνικές Υπηρεσίες. 
Τη νέα εργαζόμενη του Κέντρου Κοινότητας κα. Ζαχαρένια – Μαρία Παπατζέλου ειδικότητας Ψυχολόγου, καλωσόρισαν ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Μανώλης, ο αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Σίμος, η Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Τουρισμού Κα  Πανωραία Τσικλιτάρη, η οποία ενημέρωσε τον Δήμαρχο για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης, τονίζοντας ότι η πρόσληψη της νέας υπαλλήλου θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόλο του Κέντρου Κοινότητας.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Μανώλης δήλωσε: «Εύχομαι στη νέα υπάλληλο καλή αρχή στα νέα της καθήκοντα και καλή συνεργασία. Τα Κέντρα Κοινότητας είναι πλέον σημαντικές κοινωνικής δομές στην υπηρεσία των ευάλωτων ομάδων, προσφέροντας συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη, ενημέρωση και υπηρεσίες γα επιδόματα και οικονομικές ενισχύσεις. Με την πρόσληψη της νέας Υπαλλήλου το Κέντρο Κοινότητας θα διευρύνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες σε παιδιά και οικογένειες ευάλωτων ομάδων και ηλικιωμένους. 

Ως δημοτική Αρχή  είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη στήριξης».

Image

Επικοινωνία

Μακρυχώρι Λάρισας,
40 006,
2495 350 400
info@dimostempon.gr