Εκδήλωση του 1ου Συστήματος Προσκόπων Συκουρίου

Εκδήλωση του 1ου Συστήματος Προσκόπων Συκουρίου

Στο ιδιόκτητο κτήριό του, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Συκουρίου σε συνεργασία με το Δήμο Τεμπών διοργάνωσαν εκδήλωση - συζήτηση για την πρόληψη και αντιμετώπιση των εξαρτήσεων.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και το ΚΕΘΕΑ Λάρισας. Βραβεύτηκε ο 1ος Έλληνας Μαραθωνοδρόμος του 2023 κ. Παναγιώτης Καραΐσκος, ο οποίος απεξαρτήθηκε και έφθασε σε αυτό το μεγάλο αθλητικό επίπεδο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας, ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, η Αντιπεριφερειάρχης κα Μαρία Γαλλιού, ο αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Γκατζόγιας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχάλης Γκουντής, πρόεδροι φορέων, αρκετοί πρόσκοποι και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμαρχος Τεμπών στον σύντομο χαιρετισμό του ανάφερε μεταξύ άλλων: "Ευχαριστώ θερμά τον Αρχηγό του 1ου Συστήματος Προσκόπων Συκουρίου για την τιμητική πρόσκληση να παρευρεθώ στην σημερινή εκδήλωση.

Είναι τιμή για το Δήμο μας η παρουσία του  κ. Καραΐσκου, διότι με την περιπέτειά του και τον βίο που διάγει, αποτελεί ζωντανό παράδειγμα μίμησης για τα νέα παιδιά. Με τη στάση του και την καθημερινή συμπεριφορά του μας διδάσκει όλους, ώστε να ακολουθούμε καθαρά και υγιή πρότυπα. Συγχαίρω τον Αρχηγό του 1ου Συστήματος Προσκόπων Συκουρίου για την εκδήλωση και δηλώνουμε ότι είμαστε εδώ για να στηρίξουμε και άλλες εκδηλώσεις".

 

Image

Επικοινωνία

Μακρυχώρι Λάρισας,
40 006,
2495 350 400
info@dimostempon.gr