Ανακοινώσεις

Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο "Στάδια Ανάπτυξης του Παιδιού και Διαπαιδαγώγηση σχετικά με τα Όρια του Σώματος"

Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο "Στάδια Ανάπτυξης του Παιδιού και Διαπαιδαγώγηση σχετικά με τα Όρια του Σώματος"

Ποια είναι τα στάδια ανάπτυξης του παιδιού; Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τους διάφορους τομείς και τις περιόδους ανάπτυξης; Ποια είναι τα οφέλη της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και πότε πρέπει να ξεκινά;

Αυτά είναι ορισμένα συχνά ερωτήματα που έχουν οι γονείς και αφορούν στο πώς αναπτύσσονται τα παιδιά και ποιες είναι οι διάφορες φάσεις που επηρεάζουν την αντίληψή τους για τον κόσμο και τον εαυτό τους, καθώς ανακαλύπτουν το σώμα τους και κατανοούν τα όριά του.

Στο διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα Στάδια Ανάπτυξης του Παιδιού και τη Διαπαιδαγώγηση σχετικά με τα Όρια του Σώματος, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25/10/2023 στις 18.00, θα μιλήσουμε αναλυτικά για τον σημαντικό ρόλο των γονέων στο να εκπαιδεύσουν και να προετοιμάσουν τα παιδιά τους για τα όρια αυτά, παρέχοντας τους την καθοδήγηση και την υποστήριξη που χρειάζονται.

Η διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου είναι 60 λεπτά. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κάνε εγγραφή και έλα να συμπληρώσουμε μαζί τα κενά

Το πρόγραμμα “Νοιάζομαι για το παιδί μου” υλοποιείται από το Ινστιτούτο Prolepsis με την υποστήριξη της NN Hellas και αποσκοπεί στην προαγωγή της ψυχικής υγείας του παιδιού και της οικογένειας, μέσα από δράσεις ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και εκπαίδευσης. Στο πλαίσιο του προγράμματος, πραγματοποιούνται διαδραστικά εκπαιδευτικά σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια με τη δωρεάν συμμετοχή του κοινού, για σημαντικά ζητήματα ψυχικής υγείας που απασχολούν το παιδί, τον έφηβο και ολόκληρη την οικογένεια.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα, μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

 

 

Image

Επικοινωνία

Μακρυχώρι Λάρισας,
40 006,
2495 350 400
info@dimostempon.gr