Ανακοινώσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κοιλάδα των Τεμπών για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης μέτρων βραχοπροστασίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κοιλάδα των Τεμπών για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης μέτρων βραχοπροστασίας

Ο Δήμος Τεμπών ενημερώνει τους πολίτες ότι τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2024 και την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2024 από ώρα 07:00 έως ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί πλήρης αποκλεισμός της κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις της Κοιλάδας των Τεμπών, από κόμβο Αμπελακίων μέχρι κόμβο Ομολίου (Τμήμα ΠΕΟ Ευαγγελισμού-Λεπτοκαρυάς).

Η αποκλειόμενη κυκλοφορία θα εξυπηρετείται μέσω του τμήματος του αυτοκινητοδρόμου από τον Α/Κ Ευαγγελισμού έως τον Η-Α/Κ Ραψάνης, στο οποίο περιλαμβάνονται οι Σήραγγες Τεμπών Τ1 και Τ2.

Οι αναφερόμενες προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας απαιτούνται για την εκτέλεση εργασιών τακτικής εξαμηνιαίας επιθεώρησης και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας (ξεσκαρώματα βράχων, καθαρισμός βραχοπαγίδων, κλπ) στην περιοχή της Κοιλάδας των Τεμπών, της υφιστάμενης Παλαιάς Εθνικής Οδού Ευαγγελισμού-Λεπτοκαρυάς.

Image

Επικοινωνία

Μακρυχώρι Λάρισας,
40 006,
2495 350 400
info@dimostempon.gr