Η Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου και όλα τα μέλη της επιτροπής ευχαριστούν θερμά όλους εκείνους που στήριξαν και φέτος με τη βοήθειά τους τη λειτουργία της δομής, που ως μοναδικό σκοπό έχει να συνδράμει σε όλους τους δημότες που το έχουν ανάγκη.

Μετά την ολοκλήρωση και της τελευταίας διανομής για το έτος 2020, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου, ευχαριστούμε ολόψυχα για την συνεισφορά τους, τις επιχειρήσεις και τις ανώνυμες δωρεές πολιτών του Δήμου Τεμπών. Μερικοί από τους χορηγούς:

Τυροκομείο «ΤΕΜΠΗ Ο.Ε.», Σούπερ μάρκετ «Σαμαράς Γρηγόρης» στο Καστρί-Λουτρό, Σούπερ μάρκετ «ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» Συκούριο, Παραγωγός ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, Παραγωγός ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, Παραγωγός ΒΑΡΔΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,  ΒΑΡΔΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Σύλλογος Γυναικών Μακρυχωρίου.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών θα συνεχίσει και το 2021 το έργο του, θα συνεισφέρει αποφασιστικά στην κάλυψη των αναγκών των ωφελούμενων δημοτών. Ευχόμαστε, με τη νέα χρονιά το παράδειγμα της κοινωνικής προσφοράς να το ακολουθήσουν και άλλοι, ώστε να βοηθήσουν με τις δωρεές τους τη λειτουργία της δομής.

Η Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Καραπάνου Άννα

WEBLINKS

diavgeia
  
logo syzefxis
 
diaviou
 
  
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Τεμπών

Μακρυχώρι Λάρισας - Τ.Κ.: 40006

Τηλ.: 24953 50400

Fax: 24950 22410

Email: info @ dimostempon.gr

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

aithmata politwn

 

Go to top