Ο Δήμος Τεμπών ενημερώνει τους μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου ότι η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας απέστειλε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από τη νύχτα της Παρασκευής.

Πιο αναλυτικά, το δελτίο αναφέρει :

"Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τη νύχτα της Παρασκευής (25-09-2020) και από τα βορειοδυτικά, με έντονα φαινόμενα που το Σάββατο θα επεκταθούν σε όλα τα δυτικά και τα βόρεια, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις νότιους νοτιοδυτικούς ανέμους εντάσεως έως 8 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, θα επηρεαστούν:

1. Τη νύχτα της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (25-09-2020) το βόρειο Ιόνιο και η Ήπειρος.

2. Το ΣΑΒΒΑΤΟ (26-09-2020):

α. Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και βαθμιαία η δυτική Πελοπόννησος. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

β. Βαθμιαία από τα δυτικά η Μακεδονία και το απόγευμα η Θράκη, με εξασθένηση από τα δυτικά τις απογευματινές ώρες.

γ. Πιθανώς η δυτική και η βόρεια Θεσσαλία έως το μεσημέρι.

3. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, μια νέα ατμοσφαιρική διαταραχή θα επηρεάσει τη ΔΕΥΤΕΡΑ (28-09-2020) εκ νέου τη χώρα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στη δυτική Ελλάδα.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr)."

Παρακαλούνται οι μόνιμοι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Δήμου μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου θα βρίσκονται σε επιφυλακή, με συντονιστή τον Αντιδήμαρχο, υπεύθυνο για θέματα Πολιτικής Προστασίας, κ. Νικολάου Γεώργιο, τον Προϊστάμενο του Τμήματος Περιβάλλοντος & Καθαριότητας, κ. Τζανέκα Αστέριο και τον χειριστή κ. Μαντά Ιωάννη.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Αντιδήμαρχο κ. Νικολάου Γεώργιο στο τηλέφωνο 6945599974.

WEBLINKS

diavgeia
  
logo syzefxis
 
diaviou
 
  
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Τεμπών

Μακρυχώρι Λάρισας - Τ.Κ.: 40006

Τηλ.: 24953 50400

Fax: 24950 22410

Email: info @ dimostempon.gr

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

aithmata politwn

 

Go to top