Ηταν όλοι εκεί για να τιμήσουν την μνήμη του Κώστα.

Ημέρα μνήμης όπως κάθε χρόνο, έτσι και σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη στο Δημοτικό Γήπεδο Γόννων όπου διεξήχθη το 7ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά στη μνήμη του αδικοχαμένου Αντιδημάρχου του Δήμου Τεμπών και στέλεχος τόσο στο αγωνιστικό όσο αργότερα και στο διοικητικό κομμάτι, Κωνσταντίνου Αντάμαλη.

Ημέρα μνήμης για τον Δήμο Τεμπών, έχοντας επιλεγεί τα τελευταία επτά χρόνια (έτσι και φέτος) ως ελάχιστος φόρος τιμής προς τον αδικοχαμένο κάτοικο Παραποτάμου και μέλος του Δ.Σ. του Δήμου Τεμπών, Κωνσταντίνο Αντάμαλη.

Στο 7ο τουρνουά «Κωνσταντίνος Αντάμαλης» συμμετείχαν οι Κεραυνός Παραποτάμου, Θύελλα Ελάτειας, Όλυμπος Γόννων και Αετός Μακρυχωρίου. 

Με την αγωνιστική σειρά :

Ελάτεια-Γόννοι στον πρώτο γύρο και με αποτέλεσμα  (0-3) και στον δεύτερο γύρο Μακρυχώρι-Παραπόταμο με αποτέλεσμα (2-0). Τελικά το παιχνίδι να διαμορφώνεται με το Μακρυχώρι-Γόννοι και με αποτελέσματα (1-1) με το παιχνίδι να πηγαίνει στα πέναλτι με τελικό αποτέλεσμα (3-5) με νικητή την ομάδα Όλυμπος Γόννων.

Στο 7ο Τουρνουά παραβρέθηκε και πραγματοποίησε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος, ο αδερφός του Κώστα Γιάννης Αντάμαλης, οι αντιδήμαρχοι κ.Χρήστος Τσούγιας, Κώστας Τσεργάς, Αστέριος Σαίτης , οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Δημήτρης Τσέτσιλας, Γεωργία Τσιόπα, Ευθύμιος Μπουζέκης, Γεώργιος Κυρίτσης, Θανάσης Καραναστάσης, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας, η πρόεδρος τοπικής κοινότητας Παραποτάμου κα Μαρία Αβραμούλη, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής, υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του Δ.Τεμπών.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Κοντογιάννης Βασίλης, Μπλιώνας Χαράλαμπος, Γκάγκας Πέτρος.

antamalis 1

antamalis 2

antamalis 3

WEBLINKS

diavgeia
  
logo syzefxis
 
diaviou
 
  
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Τεμπών

Μακρυχώρι Λάρισας - Τ.Κ.: 40006

Τηλ.: 24953 50400

Fax: 24950 22410

Email: info @ dimostempon.gr

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

aithmata politwn

 

Go to top