Ακόμη μία πολύ επιτυχημένη  Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου Αιμοδοτών Μακρυχωρίου ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής 14 Απριλίου 2019 στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Μακρυχωρίου.

Στην εθελοντική αιμοδοσία στο Μακρυχώρι παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, ο οποίος σε δήλωσή του αναφέρθηκε :

"Συγχαρητήρια σε όλους τους αιμοδότες, αποτελείτε υγιές παράδειγμα προς μίμηση για τους όλους νέους, προσφέροντας αίμα, προσφέροντας ζωή!

Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και ταυτόχρονα ελπιδοφόρο το γεγονός ότι για άλλη μια φορά οι εθελοντές αιμοδότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου και απέδειξαν την έμπρακτη συμπαράστασή τους προς τους συνανθρώπους τους, που καλύπτονται μέσα από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Μακρυχωρίου.

Ως Δημοτική αρχή θα είμαστε δίπλα σε δραστήριους συλλόγους όπως ειναι ο Σύλλογος Αιμοδοτών Μακρυχωρίου και θα συνεχίσουμε να πράττουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει εδώ και καιρό."

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε το μέλος του τοπικού συμβουλίου και υπεύθυνη αιμοδοσίας κα Αποστολίνα Σαΐτη και η Διευθύντρια του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Λ κα Μαίρη Χατζητάκη η οποία έχει αρεστή συνεργασία με τον Σύλλογο και την κα Σαΐτη.

Τον Δήμαρχο συνόδευαν ο αντιδήμαρχος κ.Αστέριος Σαΐτης ,ο δημοτικός σύμβουλος κ.Δημήτρης Τσέτσιλας και ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας.

aima1 20190414

aima2 20190414

aima3 20190414

WEBLINKS

diavgeia
  
logo syzefxis
 
diaviou
 
  
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Τεμπών

Μακρυχώρι Λάρισας - Τ.Κ.: 40006

Τηλ.: 24953 50400

Fax: 24950 22410

Email: info @ dimostempon.gr

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

aithmata politwn

 

Go to top