Σε κεντρική και περίοπτη θέση το περίπτερο της περιφέρειας Θεσσαλίας και του ΕΟΤ στην διεθνή έκθεση τουρισμού της Ρουμανίας στο Βουκουρέστι και στη Σόφια της Βουλγαρίας, όπου στο περίπτερο φιλοξενήθηκαν από την περιφέρεια Θεσσαλίας και επαγγελματίες των Μεσαγκάλων και του Καστρί Λουτρό, οπως και ο Δήμος Τεμπών.

Οι επαγγελματίες ευχαρήστησαν για τη στήριξη όλων αυτών των χρόνων την περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη κ.Κώστα Αγοραστό, καθώς και τον Δήμο Τεμπών, το Δήμαρχο κ.Κώστα Κολλάτο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠΤ, πρόεδρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και μέλος της τουριστικής επιτροπής, κ.Λάμπρο Ζάρρα, ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα στο πλευρό των επαγγελματιών του τουρισμού και με την αμεριστη βοήθειά του προσπαθεί με καθε δυνατό τρόπο για την ανάδειξη της περιοχής μας, της παραλίας και του τουριστικού της προϊόντος.

Στην έκθεση στην Ρουμανία και στην Βουλγαρία τον Δήμο Τεμπών εκπροσώπησαν επαγγελματίες της παραλίας, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αιγάνης κ.Κώστας Ζαφείρης, ο πρόεδρος των επαγγελματιών Μεσαγκάλων κ. Φάνης Βουλιώτης, ο πρόεδρος Τουριστικών καταλυμάτων Ν.Λάρισας κος Αθανάσιος Μητσόπουλος και οι αδερφοί Μανίκα.

Τουριστικό έντυπο υλικό και αναμνηστικά δώρα με το σήμα go tempi.gr του Δήμου Τεμπών προωθήθηκε και στις δυο τουριστικές εκθέσεις. Τέλος, οι επαγγελματίες είχανε συνάντηση με τον Έλληνικής καταγωγής βουλευτή του Ρουμανικού Κοινοβουλίου Dragos Gabriel που είναι ταυτόχρονα Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων της Ρουμανίας, καθώς και με την γνωστή τραγουδίστρια της Ρουμανίας κα Λορεντάνα Γκρόζα. Οι επαγγελματίες προσκάλεσαν τον κ.Dragos Gabrie και την κα Λορεντάνα Γκρόζα να επισκεφθούν τον Δήμο Τεμπών και να γνωρίσουν απο κοντά τις ομορφιές του Δήμου, τις γάλαζιες παραλίες και τα τοπικά προϊόντα που παράγει η περιοχή μας.

epaggelm 20190305 1

epaggelm 20190305 2

WEBLINKS

diavgeia
  
logo syzefxis
 
diaviou
 
  
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Τεμπών

Μακρυχώρι Λάρισας - Τ.Κ.: 40006

Τηλ.: 24953 50400

Fax: 24950 22410

Email: info @ dimostempon.gr

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

aithmata politwn

 

Go to top