Με επιτυχία και με πολλές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε ο 6ος μαραθώνιος  ZUMBATHON Λάρισας για τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Νομού Λάρισας στο Στάδιο Αλκαζάρ, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου το πρωί.

Ο Δήμος Τεμπών ηταν εκεί και στήριξε την εκδήλωση με μόνο σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Νομού Λάρισας.

Τον Δήμο Τεμπών εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δ.Τεμπών και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας, ο οποίος συνεχάρη τους διοργανωτές της εκδήλωσης για την επιτυχημένη οργάνωση και δήλωσε : "Ο Δήμος Τεμπών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων στηρίζουν τέτοιου είδους φιλανθρωπικές εκδηλώσεις όπως η σημερινή όπου τα έσοδα θα συγκεντρωθούν για καλό σκοπό και συγκεκριμένα για τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό.

Συγχαρητήρια στην υπεύθυνη της εκδήλωσης κα Νατάσα Αλεξάνδρου που φρόντισε η εκδήλωση να ολοκληρωθεί με επιτυχία και δίνει τον δικό της αγώνα μέσα απο αυτές τις δράσεις.

Τέλος, να ευχαριστήσω τους μικρούς μας φίλους που αντί εισιτηρίου συγκέντρωσαν τρόφιμα μακράς διάρκειας για τα κοινωνικά παντοπωλεία του Δήμου Λαρισαίων και του Δήμου Τεμπών."

zumbathon1 2019

zumbathon2 2019

zumbathon3 2019

WEBLINKS

diavgeia
  
logo syzefxis
 
diaviou
 
  
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Τεμπών

Μακρυχώρι Λάρισας - Τ.Κ.: 40006

Τηλ.: 24953 50400

Fax: 24950 22410

Email: info @ dimostempon.gr

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

aithmata politwn

 

Go to top