Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τεμπών η ενημερωτική ημερίδα με τίτλο "Ενεργειακές Κοινότητες και Ευφυής Γεωργία" στο πλαίσιο της 12ης Πανελλήνιας Έκθεσης για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία Agrothessaly που διοργανώνεται από τον Δήμο Λαρισαίων και τη ΔΕΘ HELEXPO (από 28/2 έως 3/3 στη Λάρισα).

Στην ημερίδα απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Δημάρχου Τεμπών ο αντιδήμαρχος κ.Αστέριος Σαΐτης, επίσης σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Παπαδόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης κ.Νίκος Λιούπας και τέλος ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Παναγιώτης Νταής.

Ομιλητές στην ημερίδα ήταν η κα Έφη Κορμά απο το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας και ο κ. Αντώνης Μαλάμης, πρόεδρος της ΕΣΟΔΑPLUS Α.Ε., ως εκπρόσωπος του καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κου Βαγγέλη Χριστοφόρου.

Παραβρέθηκαν ακόμη στην ημερίδα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών κ. Μιχάλης Καρατέγος, ο αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Τσούγιας, ο επικεφαλης της αντιπολίτευσης στο Δήμο κ. Γεώργιος Μανώλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δημήτρης Τσέτσιλας, Χρήστος Τσάτσαρης, Γεωργία Τσιόπα, Αθανάσιος Καραναστάσης, οι πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων Μακρυχωρίου κα Άννα Μαγαλιού-Καραπάνου, Αμπελακίων κ.Σωτήρης Μιχαλάκης, Πυργετού κ.Αθανάσιος Λαΐνας, πρόεδροι συνεταιρισμών, αγροτικών συλλόγων και φορέων της περιοχής, αγρότες.

Να ευχαριστήσουμε, τέλος, το Δημοτικό Σχολείο Μακρυχωρίου και τον Διευθυντή κ.Δημήτρη Τζιόλη για την καλή συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση στην τεχνική κάλυψη της εκδήλωσης με προτζέκτορα του Δημοτικού Σχολείου.

hmerida 1 2019

hmerida 2 2019

hmerida 3 2019

hmerida 4 2019

WEBLINKS

diavgeia
  
logo syzefxis
 
diaviou
 
  
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Τεμπών

Μακρυχώρι Λάρισας - Τ.Κ.: 40006

Τηλ.: 24953 50400

Fax: 24950 22410

Email: info @ dimostempon.gr

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

aithmata politwn

 

Go to top