Η 8η ΕΜΑΚ πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης, 19 Φεβρουαρίου 2019, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην έδρα της στην Β.Ι.Π.Ε Μακρυχωρίου.

Τα μέλη της 8ης ΕΜΑΚ αποκαλούνται «ήρωες παντός καιρού». Είναι η τελευταία βοήθεια που θα συναντήσει κάποιος αν βρεθεί σε μια δύσκολη κατάσταση. Πρόκειται για τους άνδρες της επίλεκτης ομάδας του Πυροσβεστικού Σώματος οι οποίοι καθημερινά τρέχουν όπου τους καλεί το καθήκον. Παλεύουν με την αγριότητα της φύσης, βρίσκονται εκτεθειμένοι σε κάθε κίνδυνο, μα πάνω από όλα ρισκάρουν τη ζωή τους προκειμένου να σώσουν συνανθρώπους μας.

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε απονομή τιμητικής πλακέτας στο Δήμο Τεμπών για την προσφορά και την στήριξή του στην 8η ΕΜΑΚ.

Το Δήμο Τεμπών εκπροσώπησε ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου & αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας .

Σε δήλωση του ο κ.Ζάρρας ανέφερε :

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω το νέο Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχο κ. Χρήστο Σπαθούλα, στον οποίο εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, αλλά και τον Διοικητή της 8ης ΕΜΑΚ, Επιπυραγό κ.Λάμπρο Κίτσιο, για την απονομή της τιμητικής πλακέτας στον Δήμο Τεμπών. Προτεραιότητα του Δήμου Τεμπών είναι η προστασία των πολιτών, είναι το πρώτο μας μέλημα και για αυτό θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το έργο της 8η ΕΜΑΚ και θα είμαστε δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν."

emak 2019

WEBLINKS

diavgeia
  
logo syzefxis
 
diaviou
 
  
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Τεμπών

Μακρυχώρι Λάρισας - Τ.Κ.: 40006

Τηλ.: 24953 50400

Fax: 24950 22410

Email: info @ dimostempon.gr

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

aithmata politwn

 

Go to top