Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου το απόγευμα, το ΚΑΠΗ Πυργετού έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του παρουσία του Δημάρχου Τεμπών κ. Κωνσταντίνου Κολλάτου, του αντιδημάρχου κ.Βασίλη Ζάχου, των δημοτικών συμβούλων Ευθύμιου Μπουζέκη, Αχιλλέα Διψάνα, Δημητρίου Τσέτσιλα, Χρήστου Τσάτσαρη, της προέδρου του ΔΟΠΑΠΕΠ κας Ξανθής Ζησάκη, του προέδρου του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Λάμπρου Ζάρρα, του προέδρου Τοπικής Κοινότητας Πυργετού κ.Αθανάσιου Λαΐνα, της προέδρου UNESCO Λάρισας κας Θεοδώρας Κάλλα, του μέλους του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Μιχάλη Ρούπα, μελών Τοπικών Κοινοτήτων και φορέων της περιοχής.

Η κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε με την ευλογία του Αιδεσιμότατου Πατέρα Αλέξανδρου Ρούσου.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κολλάτος ευχήθηκε σε όλους υγεία, αγάπη και ευημερία για το νέο έτος και δήλωσε :

"Ως Δημοτική Αρχή, θα είμαστε πάντα δίπλα και θα στηρίζουμε τους ηλικιωμένους.Με τη λειτουργία των κοινωνικών αυτών δομών, σε συνδυασμό και με τις δράσεις φροντίδας και υποστήριξης ηλικιωμένων και τα έργα και τις παρεμβάσεις μας, φροντίζουμε και εξασφαλίζουμε την αξιοπρεπή διαβίωση για τους πολίτες της τρίτης ηλικίας στον Δήμο Τεμπών. Να ευχαριστήσω, τέλος, για ακόμη μια φορά, τους εργαζόμενους του ΚΑΠΗ για την πολύ αξιόλογη προσφορά τους  στους ηλικιωμένους συνδημότες μας."

Χαιρετισμό και ευχές για καλή χρονιά απηύθυνε και ο πρόεδρος της Τοπική Κοινότητας Πυργετού κ. Αθανάσιος Λαΐνας.

kopi kapi pyrg 2019

WEBLINKS

diavgeia
  
logo syzefxis
 
diaviou
 
  
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Τεμπών

Μακρυχώρι Λάρισας - Τ.Κ.: 40006

Τηλ.: 24953 50400

Fax: 24950 22410

Email: info @ dimostempon.gr

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

aithmata politwn

 

Go to top