Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου στο ΚΑΠΗ Αιγάνης του Δήμου Τεμπών η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το νέο έτος 2019.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος και μέλη της Δημοτικής Αρχής, ενώ την πίτα ευλόγησε ο ιερέας του χωριού πατέρας Νικηφόρος.

Σε δήλωσή του ο κ.Κολλάτος αναφέρθηκε:

"Οφείλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για αυτούς τους ανθρώπους και να σταθούμε και εμείς με τη σειρά μας δίπλα τους με καλοσύνη και ανθρωπιά, όπως στάθηκαν και εκείνοι σε όλη τους τη ζωή. Ο Δήμος Τεμπών έχει αποδείξει την ευαισθησία του απέναντι στα άτομα της τρίτης ηλικίας, θέτοντάς τα στο προσκήνιο και όχι στο περιθώριο. Να ευχαριστήσω τέλος τους υπαλλήλους του ΚΑΠΗ & του Προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" που προσφέρουν καθημερινά τις υπηρεσίες τους και ειναι δίπλα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας."

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.Βασίλης Ζάχος και Αστέριος Σαΐτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Αχιλλέας Διψάνας, Ευθύμιος Μπουζέκης, η πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Ξανθή Ζησάκη, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αιγάνης κ. Κώστας Ζαφείρης, ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου και Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών κ. Λάμπρος Ζάρρας, μέλη του τοπικού συμβουλίου, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής.

kopi kapi aiganis 2019

WEBLINKS

diavgeia
  
logo syzefxis
 
diaviou
 
  
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Τεμπών

Μακρυχώρι Λάρισας - Τ.Κ.: 40006

Τηλ.: 24953 50400

Fax: 24950 22410

Email: info @ dimostempon.gr

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

aithmata politwn

 

Go to top