Σε εορταστική διάθεση τα μέλη του ΚΑΠΗ παραρτήματος Ραψάνης του Δήμου Τεμπών, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους το βράδυ του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου, σε γνωστή ταβέρνα στην πλατεία της Ραψάνης .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος και μέλη της Δημοτικής Αρχής, ενώ την πίτα ευλόγησε ο ιερέας του χωριού πάτερ Διόδωρος .

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κολλάτος αναφέρθηκε :

"Είναι χαρά και τιμή μου που βρίσκομαι ακόμη μια φορά εδώ δίπλα σας, εδώ που η έννοια της αγάπης της ζεστασιάς, της τρυφερότητας και της έγνοιας είναι ανθρώπινες ανάγκες. Εδώ κοντά σας, που είστε ο συνδετικός κρίκος του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος. Είστε συνδετικός κρίκος της ελληνικής οικογένειας. Όλοι εσείς στηρίξατε τα παιδιά σας και τώρα στηρίζετε τα εγγόνια σας.

Ως δημοτική αρχή από την πρώτη στιγμή είμαστε δίπλα σας, είμαστε κοντά στο θεσμό του ΚΑΠΗ, πάντα μέσα στα πλαίσια τον αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων μας και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας, γιατί ειναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για εσάς, που προσφέρετε την αγάπη σας και την τρυφερότητά σας ανιδιοτελώς, χωρίς να περιμένετε κανένα αντάλλαγμα.

Μέλημα και μέριμνα όλων μας είναι να είμαστε κοντά σας και να κάνουμε την καθημερινότητα σας πιο ενδιαφέρουσα. Ήδη έχουν δημιουργηθεί κάποιες ομάδες εργασίες που στηρίζουν και προβάλλουν υπηρεσίες ιατρικής φροντίδας και εργοθεραπείας και θα ήθελα σε αυτό το σημείο να στηρίξουμε αυτές τις ομάδες.

Τελος, να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του ΚΑΠΗ και του Προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" που προσφέρουν καθημερινά τις υπηρεσίες τους και ειναι δίπλα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας."

kopi kapi raps 20190202

WEBLINKS

diavgeia
  
logo syzefxis
 
diaviou
 
  
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Τεμπών

Μακρυχώρι Λάρισας - Τ.Κ.: 40006

Τηλ.: 24953 50400

Fax: 24950 22410

Email: info @ dimostempon.gr

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

aithmata politwn

 

Go to top