Δήμος Τεμπών

Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Στις αρχές του 2014 ο Δήμος Τεμπών σύστησε Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης, το οποίο και άμεσα δραστηριοποιήθηκε. Μόλις το απόγευμα της Δευτέρας 17 Μαρτίου 2014 και σε συνεργασία με τον Γεωπονικό Σύλλογο Λάρισας., πραγματοποίησε την πρώτη του ενημερωτική εκδήλωση για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ε.Έ. 2014 – 2020.

Συνδιοργανωτές στην εκδήλωση ήταν το ΓΕΩΤΕΕ/Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδος και η Ένωση Νέων Αγροτών Ν. Λάρισας, ενώ μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Φυτοπροστασίας (ΕΣΥΦ) ενημέρωσε και για την διαχείριση πλαστικών κενών φιαλών φυτοπροστατευτικών προϊόντων.

Όσοι γεωτεχνικοί, παραγωγοί και κτηνοτρόφοι βρέθηκαν στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Μακρυχωρίου, όπου και έλαβε χώρα η εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν τα θέματα που τους αφορούν άμεσα όπως τους πρόσφατα ψηφισμένους κανονισμούς της νέας Κ.Α.Π., τις ενισχύσεις και τα μέτρα στήριξης της αγροτικής ανάπτυξης για τα επόμενα χρόνια αρχής, με έναρξη το 2015.

Η εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του αρμόδιου Αντιδημάρχου Γεωργίας - Κτηνοτροφίας του Δήμου Τεμπών, ο οποίος κήρυξε την έναρξη των εργασιών της εκδήλωσης, ενώ οι γεωπόνοι κ. Μπετχαβές Σπύρος και κ. Ασημακόπουλος Θέμης, αναφέρθηκαν στην θέληση και προσδοκία για να κρατηθεί ανοιχτή η επικοινωνία – ενημέρωση με όλο τον αγροτικό πληθυσμό της περιοχής, για τις εξελίξεις και τα νέα επιστημονικά δεδομένα βιώσιμης και αειφόρου διαχείρισης των γεωργικών εκμεταλλεύσεων.

Ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας για αγροτικά θέματα κ. Χρήστος Σιδηρόπουλος, εξήρε την πρωτοβουλία για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τις δικές του, αν μη τι άλλο χρήσιμες, συμβουλές προς τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους για τη φετινή διαδικασία ΟΣΔΕ.

WEBLINKS

diavgeia
  
logo syzefxis
 
diaviou
 
  
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Τεμπών

Μακρυχώρι Λάρισας - Τ.Κ.: 40006

Τηλ.: 24953 50400

Fax: 24950 22410

Email: info @ dimostempon.gr

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

aithmata politwn

 

Go to top