Ανακοινώσεις

Επιχειρηματικότητα στις ορεινές περιοχές της Ελλάδας

Επιχειρηματικότητα στις ορεινές περιοχές της Ελλάδας

Ο Δήμος Τεμπών ενημερώνει τους νέους επιχειρηματίες του Δήμου μας για τις δραστηριότητες του Μετσόβιου Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας (ΜΕΚΔΕ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνίου (ΕΜΠ) σχετικά με τη στήριξη των νέων επιχειρηματιών στις ορεινές περιοχές της Ελλάδας.

Η ανακοίνωση του ΜΕΚΔΕ του ΕΜΠ :

Το ΜΕΚΔΕ του ΕΜΠ στηρίζει τους νέους επιχειρηματίες στις ορεινές περιοχές της Ελλάδας.

Το Μετσόβιο Κέντρο Διεπιστημονικής Έρευνας (ΜΕΚΔΕ) του ΕΜΠ συμμετέχει στο ερευνητικό πρόγραμμα PEAK – New Heights for Youth Entrepreneurship. Ήδη υλοποιήθηκε η 2η συνάντηση των εταίρων, στο Bovino της Ιταλίας. Στην συνάντηση παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του 2ου μέρους του προγράμματος, που αφορά τα video που συλλέξαμε από νέους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε ορεινές περιοχές. Κάθε χώρα – εταίρος που συμμετέχει στο πρόγραμμα έχει συγκεντρώσει video από 6 νέους επιχειρηματίες, τα οποία και θα αναρτηθούν σε online πλατφόρμες στα επόμενα βήματα του προγράμματος.

Μπορείτε να δείτε όλα τα video των 6 νέων επιχειρηματιών από την Ελλάδα που πήραν μέρος στο πρόγραμμα εδώ: https://www.youtube.com/channel/UCZ1cU0eOGqnVmPcnGC31YrA

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα εδώ: https://mirc.ntua.gr/el/node/562

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Μετσόβιο Κέντρο Διεπιστημονικής Έρευνας 

Τηλ : 26560 29040-7, fax: 26560 29046,

Site : www.mountains.ntua.gr

Email : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Image

Επικοινωνία

Μακρυχώρι Λάρισας,
40 006,
2495 350 400
info@dimostempon.gr