Ανακοινώσεις

Έκτακτες Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις αποκλεισμού τμήματος της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού-Λεπτοκαρυάς την Τρίτη 29 και Τετάρτη 30 Νοεμβρίου

Έκτακτες Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις αποκλεισμού τμήματος της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού-Λεπτοκαρυάς την Τρίτη 29 και Τετάρτη 30 Νοεμβρίου

 Ο Δήμος Τεμπών ενημερώνει τους πολίτες ότι η "Αυτοκινητόδρομος ΑΙΓΑΙΟΥ" θα προχωρήσει σε ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας στο τμήμα της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού-Λεπτοκαρυάς από τον κόμβο Ευαγγελισμού (αρχή Π.Ε.Ο.) μέχρι τον κόμβο Αμπελακίων την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 και την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022, καθημερινά από 07:30 έως 17:30 ή νωρίτερα σε περίπτωση ολοκλήρωσης των εργασιών.

Ο ολικός αποκλεισμός κρίνεται απαραίτητος για την ασφαλή εκτέλεση εργασιών εγκατάστασης συστήματος υδρορροών για τη συλλογή υδάτων λόγω πρόσφατης εισροής υδάτων από το οδόστρωμα της Γέφυρας του Αυτοκινητοδρόμου Β420 προς την Κάτω Διάβαση από όπου διέρχεται η Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού-Λεπτοκαρυάς και για λόγους ασφάλειας των χρηστών και την αποτροπή επανεμφάνισης του εν λόγω φαινομένου.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω του τμήματος του αυτοκινητόδρομου από τον Α/Κ Ευαγγελισμού έως τον Η-Α/Κ Ραψάνης και τον Α/Κ Πλαταμώνα, ενώ τοπικοί χρήστες που θέλουν να κινηθούν από τον κόμβο Αμπελακίων προς τη Λάρισα και αντίστροφα, θα δύναται να χρησιμοποιούν εναλλακτική διαδρομή μέσω των Επαρχιακών Οδών Γόννων-Αμπελακίων και Μακρυχωρίου-Γόννων, ακολουθώντας τη διαδρομή Τέμπη-Ιτέα-Γόννους-Μακρυχώρι και αντίστροφα.

Image

Επικοινωνία

Μακρυχώρι Λάρισας,
40 006,
2495 350 400
info@dimostempon.gr