Ανακοινώσεις

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μακρυχώρι του Δήμου Τεμπών

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μακρυχώρι του Δήμου Τεμπών

Ο Δήμος Τεμπών ενημερώνει τους πολίτες ότι, σύμφωνα με την υπ' αριθ. 95/2022 Απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, τίθενται σε εφαρμογή προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με μερική κατάληψη της μίας λωρίδας κυκλοφορίας για την ημερήσια ζώνη, σε ανώνυμη αγροτική ασφαλτοστρωμένη οδό του Μακρυχωρίου του Δήμου Τεμπών, από τον ΥΠΟΣΤΑΘΜΟ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ προς τη δυτική κατεύθυνση για 2.200m και για χρονικό διάστημα από 01-09-2022 έως 01-10-2022, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες κατασκευής υπόγειας όδευσης καλωδίου μέσης τάσης, στο πλαίσιο του έργου "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΤ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΒΡΥΟΤΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟ ΑΝΥΨΩΣΗΣ".

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με μερική κατάληψη της μιας λωρίδας κυκλοφορίας και την εκ περιτροπής διεξαγωγή της κυκλοφορίας από εναπομείναν τμήμα της οδού ή εκτροπή της.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου.

 

Image

Επικοινωνία

Μακρυχώρι Λάρισας,
40 006,
2495 350 400
info@dimostempon.gr